Skip to the content

Booking

Uanset om du planlægger en koncert, en workshop, en gudstjeneste, et firmaarrangement eller en kirkekoncert, er Bless The Day altid garant for et festligt og sprudlende indslag.

Kontakt: Anita Skjødt
info@blesstheday.dk
Mobil: 2283 3710

Du har mulighed for at booke Bless The Day til en ren gospelkoncert eller som et indslag i et større arrangement, hvor der er behov for at få publikum op af stolene.

Til en koncert stiller vi typisk med 35 til 50 korsangere. En koncert varer typisk 60 minutter.

Vi opfordrer dig til at kontakte os for at høre om mulighederne for at finde den løsning, der passer bedste til dine ønsker. Uanset om koncerten foregår i en kirke, en koncertsal eller en kantine garanterer vi dig en unik oplevelse fyldt med energi, eftertænksomhed og masser af glæde. Vi kan stable forskellige arrangementer på benene, så du og eventuelt dine kolleger kan prøve kræfter med gospel og glæden ved sang.

Alle koncerter og arrangementer ledes af korets dirigent Ole Jørgensen og pianist Jesper Bauder.

Koncerterne annonceres her på hjemmesiden og på Facebook

Mangler du idéer eller inspiration til en gospelevent, så tøv ikke med at kontakte os. Bless The Day stiller, som hovedregel, ikke op til arrangementer (bryllupper, runde fødselsdage og lign.), hvor koret kun skal synge nogle ganske få sange. Bless The Day stiller altid op med et helt kor til de bookede arrangementer.

Booking af Bless The Day

Kontakt Anita Skjødt på
telefon 22833710