Skip to the content

Kom og vær med

At synge i Bless The Day er en sand fornøjelse. Vi har kormedlemmer, der har været med siden koret i 2006 blev grundlagt og har mange medlemmer med 5- og 10-års anciennitet i koret. Vi glæder os også over, at vi hele tiden har en fin tilstrømning af nye dygtige sangere.

Du behøver ikke at gå med ambitioner om at blive den store solist for at være med i Bless The Day. Det vigtigste er, at du elsker at synge og glædes over og trives i samværet med andre glade korsangere. Vi har faktisk ganske få solister, og de udpeges ene af alene af korlederne.

Vi afholder ingen stemmeprøve ved opstart, men forventer, at du kan synge rent og at du har prøvet kræfter med flerstemmig sang.

Går du rundt med en gospelsanger i maven, der brænder for at komme ud, så kontakt Anita Skjødt, der varetager korets venteliste. Skriv gerne lidt om din sangerfaring og angiv også gerne, hvilken stemmegruppe du tilhører (sopran, alt, tenor eller bas).

Det praktiske:

  • Vi øver hver anden torsdag (lige uger) fra 19.00-21.30 i Nørremarkskirken i Vejle. 
  • Noder og tekster skal man selv printe og medbringe til øveaftener.
  • Det forventes, at medlemmer kommer forberedte til øveaftener.
  • Lyd fra øveaftener optages og distribueres til medlemmerne, så man kan øve hjemme.
  • Vi afholder 5-7 koncerter pr. år.
  • Optagelse af nye medlemmer sker ved sæsonstart i januar og august, hvis der vel at mærke er ledige pladser.

Er det noget for dig?

Så hvis du har lyst til at være med, så send os en e-mail via linket til højre. Skriv lidt om din sangerfaring og angiv gerne, hvilken stemmegruppe du tilhører (sopran, alt, tenor eller bas).