Skip to the content

Om Bless The Day

Der er en grund til, at vi i Bless The Day har fået tilnavnet "Det sprudlende gospelkor fra Vejle". Vi stræber altid efter at give vores publikum en gospeloplevelse fyldt med glæde, energi og eftertanke. Det er vigtigt for os at formidle og dele ud af vores glæde ved sang og samvær. 

Vores repertoire spænder meget bredt inden for gospelgenren og indeholder inspiration fra traditionelle spirituals, tunge og vuggende worksongs og nyere nordisk gospel. Repertoiret skiftes løbende og krydres også nogle gange med sange fra den rytmiske kortradition, ligesom vores julerepertoire altid inkluderer nogle af de velkendte og højtelskede danske julesange og –salmer.

I skrivende stund tæller koret 65 korsangere i alle aldre og med vidt forskellige sangtekniske kompetencer og erfaringer. Korsangerne i Bless The Day drives af lysten til at skabe noget særligt i fællesskab med andre. 

Arrangementerne er som oftest 3- eller 4-stemmige SAT(B).

Uanset om du planlægger en koncert, en workshop, en gudstjeneste, et firmaarrangement eller en kirkekoncert, er Bless The Day altid garant for et festligt og sprudlende indslag. 

Bless The Day har eksisteret i mere end 15 år og selvom der har været udskiftninger undervejs, er der stadig 8-10 korsangere, der har været med hele vejen. Koret opstod i kølvandet på en række workshops under ledelse af Steve Cameron. I løbet af det første år blev koret omdannet til en forening under det opmuntrende navn Bless The Day.

Under ledelse af forskellige professionelle korledere er koret vokset støt i både omfang og kunnen. I dag ledes koret af dirigent Ole Jørgensen og pianist Jesper Bauder.