Skip to the content

Koncerter

Bless The Day afholder løbende koncerter i kirker og koncertsale - primært i det øst- og sydjyske. Koncerterne annonceres her på hjemmesiden og på facebook. Nedenfor finder du de koncerter og arrangementer, der allerede er i kalenderen. Bemærk, at nogle arrangementer afholdes for et lukket selskab.


Danske mænd og kvinder bliver hvert år den 5. september anerkendt og hyldet for den store indsats de har gjort som udsendt på vegne af Danmark. I Holstebro Kommune markeres flagdagen bl.a. med en gospelgudstjeneste i Holstebro Kirke. Bless The Day glæder sig til at skabe en festlig steming, men også til at lade musik og sang mane til eftertanke.

Tidspunkt publiceres senere.

Søndag den 27. november synges julen ind i Sdr. Vissing Kirke i Brædstrup. Publikum kan forvente en stemningsfuld koncert, hvor der også bliver plads til sprudlende gospelrytmer og fællessang.

Kl. 19.00

På julemånedens allerførste dag skyder vi julen i gang med et brag af en julekoncert. Glæd dig til et festligt julerepertoire med indlagte fællessange, der nok skal få hele salen i den rette julestemning.

Kl. 19.00

Julekoncerten på Koldinghus er blevet en værdsat tradition, hvor Bless The Day spreder glæde og ægte julestemning i slottets smukke kirkerum.

Kl. 14.30