Skip to the content

Korets ledere

Bless The Day ledes af dirigent og sanger Ole Jørgensen (t.h.) og pianist Jesper Bauder (t.v.).


Dirigent: Ole Jørgensen

Ole Jørgensen leder koret med nærvær og et usædvanligt højt energiniveau. Musikalsk trækker Ole på årtiers erfaring inden for gospel og mange andre genrer. Ole har en evne til at skabe et rum, hvor alle føler sig set. 

Ole samler med sit positive livssyn og sin humoristiske kommunikationsstil forskellige individer til ét fælles kor med én fælles korlyd. Derudover besidder Ole en sjælden evne til at formidle, og det nyder især publikum godt af, når fortællingen bag en sang bliver uddybet eller når Ole deler gavmildt ud af sit syn på livet som det leves lige nu og her.

Ole har været en aktiv del af den danske musikscene i mere end 30 år og kan foruden korleder skrive sanger, entertainer, dirigent, underviser og foredragsholder på sit efterhånden lange CV.

Udover kor og solistoptrædender har Ole turneret med adskillige ensembler, koncerter, foredrag og workshops i både ind- og udland. 

Ole har været den stabile drivkraft i Bless The Day siden 2013.

Du kan læse mere om Ole på hans hjemmeside:  www.olejoergensen.dk.


Pianist: Jesper Bauder 

Musiker og pianist Jesper Bauder udgør den anden halvdel af Bless The Days professionelle korlederduo.

Jesper trådte ind som korleder og pianist i 2020 og har siden været garant for et sprudlende lydtæppe, der løfter gospelsangene til nye højder.

Jesper har stor erfaring med jazz- og bluesgenren og det fornægter sig ikke, når man hører, hvordan han fortolker de beslægtede gospelsange.

Jesper er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og arbejder til daglig i den danske folkekirke som kirkemusiker og kulturmedarbejder.